+31 (0)20 654 4060 Contact Us
Pagina selecteren

Nortel Meridian Repairs

De Nortel Meridian 1 werd voor het eerst geïntroduceerd in 1976, een van de eerste volledig digitale PBX-systemen in de branche. Meer dan 43 Million Nortel Meridians zijn wereldwijd geïnstalleerd.

Comtek repareert het complete assortiment Nortel Meridian-producten. Al onze Nortel Telecoms-reparatieteamleden zijn voormalige Nortel-medewerkers van het hoogste niveau. Comtek's kennis van de installatie, inbedrijfstelling, onderhoud en reparatie van Nortel Meridian-producten is onovertroffen in de reparatie-industrie. We zijn bekend met het complete assortiment Meridian-producten en beschikken over testinstallaties voor alle Nortel Meridian-varianten. De Nortel Meridian-reparatieservice van Comtek zorgt ervoor dat uw Meridian-systemen onbeperkt blijven werken, waardoor u geld bespaart en het rendement op uw investering maximaliseert.

Naast het repareren van het Meridian-assortiment, repareren we ook alle hulp- en accessoireapparatuur die is aangesloten op het Nortel Meridan Option-productgamma. Deze producten zijn onder andere: audioconferentie-eenheden, digitale telefoons, IP-telefoons, Polycom-telefoons, Polycom Conferencing-eenheden en draadloze telefoons.

Nortel Meridian-functies

Meridian Option 11C Mini (60-128 lijnen)

Krachtige PBX met een kleine voetafdruk voor een aangesloten filiaal in een netwerk. Meridian-optie 11 Mini heeft alle functies van Meridian Option 11, in een kleiner chassis.

Meridian Option 11C (60-800 lijnen)

Op zichzelf staand of genetwerkt, met geavanceerde toepassingen zoals e-Mobility, unified messaging, ISDN-netwerken en callcenter-mogelijkheden.

Meridian 1 Option 61C (600-2000 lijnen)

Meridian-optie 61C is een carrier-grade platform dat spraak, VOIP, draadloze IP-gateways, Unified Messaging, callcentertoepassingen, ISDN, Q.Sig, VPN, pc-gebaseerd systeembeheer, externe oplossingen en multimediacommunicatie ondersteunt.

Meridian 1 Option 81C (200-16,000 lijnen)

Meridian 1 Option 81C-functies, een intern 622Mbps OC-12 schakelmateriaal en ondersteuning voor spraak-, digitale en IP-telefoons, traditionele en uniforme berichtenuitwisseling, IP-gateways, ISDN Q.Sig en VPN-toegang, call centers, pc-gebaseerd oproepbeheer, Draadloze communicatie, intelligente oplossingen op afstand en multimedia-ondersteuning.

Nortel Meridian SL-100 (tot 30,000-regels)

Carrier-grade prestaties en betrouwbaarheid, gebaseerd op de op DMS-100 gebaseerde architectuur van Nortel Networks.

Meridian SL-1

De Meridian SL-1 was de eerste praktische, volledig digitale telefoonswitch voor de kleinere PBX-markt. Het werd voor het eerst geïntroduceerd in 1975 door Northern Telecom en werd later Nortel. Het Meridian SL-1-ontwerp werd later uitgebreid met producten van alle groottes, waaronder de high-end machine uit de DMS-serie.

Deze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie Sluiten