+31 (0)20 654 4060 Contact Us
Pagina selecteren

Beleef New Life in uw Huawei-hardware

Of het nu gaat om Huawei-producten die momenteel worden verkocht of om het einde van hun levensduur, Comtek verlengt de levensduur van uw hardware en biedt aanzienlijke kostenbesparingen ten opzichte van nieuw kopen.

Comtek repareert een breed scala aan Huawei-netwerkapparatuur, waaronder:

schakelaars

Routers

firewalls

UPS-apparaten

draadloze LAN

Enterprise Wireless

Storage Devices

DDoS-beschermingssystemen

Gebruik ons ​​contactformulier om een ​​offerte aan te vragen.

Hardware reparatieservices waarop u kunt vertrouwen

Onze deskundige hardware-engineers repareren routinematig hardwareapparaten tot op componentniveau als onderdeel van onze reparatieservice zonder herstelkosten. We bieden ook een 12-maandgarantie op de meeste reparaties.

End-of-Life is niet het einde

Hardwarefabrikanten hebben hun productlijnen regelmatig als "end-of-life" gedegradeerd en stoppen met het ondersteunen van hen om nieuwere producten te verkopen. Dientengevolge wordt al te vaak, perfect goede hardware die nog steeds aan de gebruikersvereisten voldoet, weggegooid. Onze reparatieservice biedt een budgetvriendelijk, milieuvriendelijk alternatief.

Eersteklas logistiek voor snelle turnaround

Uw hardware zal niet lang blijven zitten als deze is gerepareerd. Ons toegewijd logistiekteam zal snel uw nieuw oplevende hardware verzenden in overeenstemming met de ISO-normen 14001 en ISO9001 die door ons zijn geaccrediteerd en die zorgen voor strikte milieu- en kwaliteitscontrole in onze processen.

Vul dit formulier in om meer te weten te komen of een offerte aan te vragen.

Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze privacybeleid.

Deze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie Sluiten