Asset Recovery Services 1

Europa's grootste telecomreparatieservice

Met meer dan 25 jaar ervaring in de telecom- en netwerkindustrie, is Comtek de snelst groeiende leverancier van multi-vendor reparaties, reserveonderdelen, re-productie en ondersteuning van de telecom- en netwerkindustrie. Deinstallation & Hardware Consignment Verkoop maakt ook deel uit van ons groeiend dienstenaanbod. Onlangs hebben we een state-of-the-art 60,000FT-magazijn in Deeside, Noord-Wales, gebouwd om onze Hardware Consignment-verkoopdienst te hosten.

Deinstallation & Sales Consignment Service

Met de deinstallation & sales consignment-service van Comtek kunnen klanten hun ongebruikte telecom- en netwerkapparatuur moeiteloos omzetten in contant geld. Er zijn geen kosten of risico's voor de klant voor deze service.

Ons gespecialiseerd team van hooggekwalificeerde ingenieurs kan zelfstandig werken, of samen met de eigen engineers van de klant, om overtollige apparatuur te de-installeren en verwijderen van de netwerkinfrastructuur van de eigenaar. Zodra de apparatuur wordt vervoerd naar het speciale consignatievoorraadmagazijn van Comtek, zal de apparatuur worden getest en beoordeeld in onze interne testlaboratoria. Alle noodzakelijke reparaties of herfabricage zullen worden uitgevoerd indien nodig.

Het toegewijde verkoopteam van Comtek zal vervolgens zijn wereldwijde klantenbestand gebruiken om de geteste / opnieuw gefabriceerde overtollige producten door te verkopen, samen met een volledige 12-maanden Comtek-garantie.

Winsten uit de verkoop van productafleveringen worden verdeeld tussen Comtek en de oorspronkelijke eigenaar van de apparatuur.

De voordelen

  • Genereer een nieuwe inkomstenstroom van uw anders overbodige apparatuur
  • Stroomlijn uw netwerk
  • Uitgebreide end-to-end de-installatieondersteuning
  • Transport van apparatuur van uw site naar ons magazijn
  • Elimineer de opslagkosten
  • 12 maandgarantie op alle verkochte gerenoveerde apparatuur
  • Apparatuur wordt doorverkocht aan ons gevestigde wereldwijde klantenbestand
  • Gegarandeerde verantwoorde recycling van onbruikbare end-of-life-hardware

Laat ons u helpen om het financiële rendement op uw overtollige netwerkinfrastructuur te maximaliseren.

E-mail sales@comtek.nl of spreek met een van de teamleden via + 44 (0) 1244 280390