U installeerde een Hikvision-oplossing een paar jaar geleden en in die tijd was het een integraal onderdeel van het beveiligen van uw eigendom. Maar net als alles in onze verbonden wereld kan technologie stoppen met werken wanneer we het het minst verwachten.

Hikvision Reparaties

Hier zijn de zes belangrijkste redenen waarom je zou moeten kiezen om je Hikvision-camera-apparatuur in die situatie te repareren in plaats van een gloednieuw systeem te kopen.

#1: verstoring minimaliseren

Niet alle veranderingen zijn positieve veranderingen. Uw Hikvision-beveiligingssysteem kan "end-of-life" zijn, een scenario waarbij de hardware niet meer door de fabrikant wordt ondersteund en u de apparatuur niet langer kunt kopen en ook niet via officiële kanalen kunt laten repareren.

Nieuw kopen kan betekenen dat je de uitdagende taak uitvoert bij het plannen, kopen en installeren van een nieuw systeem dat een aanzienlijke hoeveelheid tijd kost om te implementeren. En als het eenmaal is geïnstalleerd, gaat de oefening door met het trainen van personeel om het nieuwe systeem te gebruiken.

Waarom vervangen als al het andere in het camerasysteem werkt?

#2: maximaliseer uw IT-budget

Maximaliseer IT-budget

Alle beveiligingscamera-setups zijn uniek en kunnen duizenden, zo niet tienduizenden ponden bevatten. De verstoring waar we eerder over gesproken hebben, kan ertoe leiden dat uw organisatie meer geld moet verdelen, niet alleen voor het plannen, kopen en installeren van een nieuw systeem, maar ook voor het opleiden van personeel over het gebruik ervan. Dit komt bovenop het feit dat u niet in staat bent om tijdelijk zekerheid te bieden voor uw klanten.

Door het repareren en verlengen van de levensduur van uw Hikvision-hardware kunt u besparen op uw andere zakelijke behoeften.

#3: bijdragen aan de instandhouding van de omgeving

Volgens het rapport van de Verenigde Naties, slechts 20 procent van elektronisch afval wordt gerecycled, waardoor zeer giftige chemicaliën zoals lood, kwik en cadmium in de voedselketen terechtkomen door in water te sijpelen. Tot het begin van het jaar, toen het zijn poorten voor buitenlandse afvalstoffen sloot, belandde 70% elektronisch afval in China.

Wij geloven dat de wegwerpcultuur vervangen moet worden door de 3 Rs - Reduce, Reuse en Recycle door de circulaire economie te omarmen. Door meer hardware te repareren, zal uw organisatie bijdragen aan het verminderen van de last van e-waste voor toekomstige generaties. U kunt meer over ons vinden milieu campagne hier.

#4: Comtek voert reparaties uit aan de printplaat voordat deze wordt vervangen

Reparaties aan het bord zijn reparaties aan de printplaat, waarbij het betekent dat u connectoren moet vervangen en solderen, kabels, condensatoren, weerstanden enzovoort moet vervangen. Er kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd met betrekking tot het vervangen van de gehele hoofdprint. Niet alle hardwarereparatieserviceproviders bieden dit niveau van deskundig reparatiewerk.

#5: onze uitgebreide ervaring

Dit is niet ons eerste optreden. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het repareren en opknappen van bekende merken in de IT- en telecomsector, zoals Cisco, Juniper, Nortel, APC en Avaya. Ons klantenbestand bestaat uit particulieren, hogescholen en universiteiten, raden, overheden, kleine en bekende bedrijven wereldwijd.

Raadsniveau reparatie

#6: Geen oplossing Geen kosten

Zoals met alle Comtek-reparaties, wordt er geen cent in rekening gebracht als we uw Hikvision-, DVR- of indoor-intercomweergave-apparaten niet kunnen repareren.

Bel ons op 01244 280390 of e-mail voor meer informatie sales@comtek.nl.

Of gebruik onze Vraag-een-offerte Contactformulier.

Voorbeelden van Hikvision-cameraserrein dat door Comtek kan worden gerepareerd:

Digitale videorecorders (DVR's)

DS-7608NIK2-8P DS-7216HUHI-F2-N
DS-7108HQHI-F1-N DS-7208HQHI-F1-N
DS-7616NI-K2-16P DS-7608NI-E2-8P-A
DS-7204HQNI-K1

camera's

DS-2CD2042WD-I DS-2CD2055FWD-I
DS-2CD2085FWD-I DS-2CD2125FWD-I
DS-2CD2142FWD-I DS-2CD2325FWD-I
DS-2CD2335FWD-I DS-2CD2355FWD-I
DS-2CD2355FWD-I / G DS-2CD2385FWD-I
DS-2CD2542FWD-I DS-2CD2622FWD-I
DS-2CD2635FWD-IZS DS-2CD2642FWD-I
DS-2CD2655FWD-IZS DS-2CD2685FWD-IZS
DS-2CD2755FWD-IZS DS-2CD2T22WD-I5

IP-intercom wordt weergegeven

DS-KH830I-WT