Comtek is vereerd om de Wales Media Awards opnieuw te steunen en bij te wonen als de hoofdsponsor van dit jaar. Het evenement, dat plaatsvindt op vrijdag XNUM Xrd maart 23 eert het beste in de journalistiek en ziet inzendingen van gedrukte, uitgezonden en online journalisten uit heel Wales. De prijzen omvatten ook secties voor studenten en jonge journalisten om hun werk in te voeren en te presenteren.

Askar Sheibani met Dermot Murnaghan bij Wales Media Awards

Askar Sheibani geïnterviewd door Sky News-omroep en journalist Dermot Murnaghan, vorig jaar - © Roger Donovan

Comtek aarzelde niet om de awards te belonen die werden georganiseerd door de Journalists Charity en is zeer verheugd de hoofdsponsor te zijn voor zo'n waardevol evenement. Deze awards blijven het beste uitzenden over journalistiek in Wales en Comtek, terwijl een groep ernaar uitkijkt om een ​​integraal onderdeel te zijn van zo'n geweldig evenement. Het steunen van de Wales Media Awards is een geweldige manier om het succes en het harde werk van deze mensen te promoten en het fantastische nieuws over wat de liefdadigheid van de journalisten - en de betrokken mensen - bereiken.

The Journalists 'Charity is opgericht in 1864 door een groep journalisten waaronder Charles Dickens. Het is een gevestigde leidende organisatie voor journalisten in nood. Het goede doel biedt journalisten en hun gezinsleden praktische en financiële adviezen, subsidies en andere vormen van financiële hulp als gevolg van ziekte, ongelukken of andere onvoorziene omstandigheden.

De prijzen worden uitgereikt in het Mercure Holland House Hotel in Cardiff en worden georganiseerd door de BBC News-omroep en journalist Huw Edwards. De avond viert de meest invloedrijke journalisten die hun beste werk delen en ervoor zorgen dat de kwaliteit van de journalistiek in Wales wordt erkend.

Voor meer informatie

Als u meer wilt weten over Wales Media Awards 2018, klikt u op Meer informatie.