+31 (0)20 654 4060 Contact Us
Pagina selecteren

Onze mensen

Askar Sheibani, oprichter, MD & CEO van Comtek Group

Askar Sheibani is de Managing Director en CEO van Comtek Group. Askar richt Comtek op vanuit een tuinhuisje in Reading in 1989. In de volgende jaren is Comtek van kracht tot kracht gegroeid. Askar heeft sindsdien nieuwe kantoren geopend in Amsterdam, Frankfurt en later in Deeside. De Deeside-operatie werd Comtek's Europese hoofdkantoor in 2006.

De visie van Askar voor een succesvol bedrijf bestaat uit meer dan het genereren van goede winsten. Hij vindt dat bedrijven zichzelf moeten beschouwen als integrale en verantwoordelijke elementen van de bredere gemeenschap en de samenleving als geheel. Bedrijfs- en economische ontwikkeling zonder gemeenschapsontwikkeling is niet duurzaam.

Om zijn maatschappelijk verantwoordelijke bedrijfsfilosofie te implementeren en andere leiders in de gemeenschap te beïnvloeden, stelt Askar regelmatig tijd vrij om nauw samen te werken met bedrijfsgemeenschappen, lokale autoriteiten en de Welshe en centrale overheden.

Alexander Radius, General Manager - Comtek Communications BV

Alexander Radius is de General Manager van Comtek Holland die verantwoordelijk is voor het runnen van Comtek's Dutch Office. Alexander heeft vele jaren ervaring met het opzetten van distributiekanalen binnen Europa, met name in Duitstalige landen en de Benelux.

Alexander vervoegde Comtek in 1997 en voert de Nederlandse operatie uit, die verantwoordelijk is voor het aanbieden van het palet met diensten op het vasteland van Europa dat de Comtek Group of Companies aanbiedt.

Deze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie Sluiten