+31 (0)20 654 4060 Contact Us
Pagina selecteren

Over Comtek

The Comtek Group

Comtek Network Systems HQ

Comtek is de snelstgroeiende multivendor IT- en telecomreparatieservice in het Verenigd Koninkrijk en streeft ernaar de levensduur van oudere IT- en telecomapparatuur te verlengen, ongeacht de leeftijd of fabrikant. Om haar pan-Europese klanten te helpen onnodig afval te verminderen en de impact van IT-afval op het milieu te minimaliseren op een praktische en kosteneffectieve manier, repareert en vernieuwt Comtek een reeks van zowel bestaande als bestaande datanetwerken en telecoms-hardware.

De reparatieactiviteiten van Comtek verlengen de levensduur van communicatiehardware aanzienlijk, verlagen de kosten voor klanten, beschermen het milieu en bieden duurzaamheid voor de IT-industrie. Comtek promoot reparatie en hergebruik als een krachtig middel om de mondiale milieu- en economische uitdagingen het hoofd te bieden.

Comtek heeft hoogontwikkelde en efficiënte afdelingen Reparatie, Verkoop, Logistiek, Accounts en Algemene Administratie. Het heeft onlangs de bouw voltooid van een derde uitstekend reparatie-laboratorium uitgerust met verschillende telecominfrastructuren zoals Microwave / RF / GSM / Optical / VOIP en BGA rework system. De ondergang van Nortel als een van 's werelds grootste telecombedrijf heeft voor Comtek een geweldige kans gecreëerd. Het is begonnen aan een PR-campagne in heel Europa om Comtek op te richten als een energiehuis voor telecommunicatiebedrijven, met name voor het complete assortiment reparaties van Nortel-producten.

Comtek heeft voor vele miljoenen dollars aan Nortel-infrastructuur geïnvesteerd en verworven om een ​​Nortel-reparatie- en ondersteuningscentrum van wereldklasse te kunnen bouwen in de Deeside-faciliteit. Comtek wil de enige technologische krachtcentrale worden die uitgebreide reparaties en remanufacturingondersteuning kan bieden voor elk Nortel-productgamma. We zijn continu op zoek om hoogwaardige ex-Nortel-verkopen en -engineers te identificeren en aan te werven om het bestaande Nortel-team te versterken.

Comtek is nu goed op weg om zijn ultieme doel te bereiken, namelijk: "De grootste leverancier van reparaties op componentniveau aan complexe netwerk-, telecommunicatie- en IT-hardwareproducten". Een groot deel van de winst uit toegenomen activiteiten is opnieuw geïnvesteerd. Deze verhoogde niveaus van bedrijfsactiviteit hebben ertoe geleid dat Comtek de personeelsniveaus van ingenieurs en ondersteunend personeel met bijna 50% heeft verhoogd in de afgelopen twee jaar.

Askar Sheibani Electronics Recycling Parliament Event

Comtek's economische groei en haar bijdrage aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke, duurzame werkmethoden zijn door een aantal onderscheidingen erkend.

Naast het betrekken van haar eigen medewerkers bij een campagne voor milieubewustzijn, werkt Comtek via de lokale overheid en op parlementair niveau om de steun van gemeenschappen en beleidsmakers te betrekken bij duurzame praktijken met betrekking tot e-waste. Meer informatie over Comtek's lopende campagne tegen e-waste vindt u hier.

Comtek ziet zichzelf niet los van de lokale gemeenschap en kijkt voortdurend naar manieren om zakelijke en gemeenschapsproblemen samen te brengen. De CEO, Askar Sheibani, is voorzitter van het Deeside Business Forum, een voorzitter van de Welsh Government 'Entrepreneurial champion' van de Deeside Enterprise Zone Board, een CBI-raadslid en lid van de lokale Regeneration Board.

Comtek's Europese kantoren

Comtek's kantoren in Nederland en Duitsland bieden dezelfde hoogwaardige diensten als ons hoofdkwartier in het Verenigd Koninkrijk.

Het Nederlandse kantoor opereert internationaal met hun focus op Europa. Ze hebben hun eigen reparatiefaciliteit voor de grote spelers in de telecom- / netwerkdienstensector. Het kantoor in Hoofddorp (nabij Schiphol) heeft professionals uit verschillende Europese landen op alle afdelingen.

Hun zeer bekwame reparateurs werken elke dag hard aan het repareren van netwerk- / telecomproducten van alle toonaangevende fabrikanten en de kwaliteit van de reparatie-activiteiten behoort tot de beste in Europa.

De klanten van Comtek BV zijn toonaangevende systeemintegrators, onderhouds- en ondersteuningsserviceproviders, distributeurs, fabrikanten en eindgebruikers in Nederland, Frankrijk, Scandinavië, Italië, Spanje en vele andere landen.

Het Duitse kantoor is internationaal actief en richt zich op de Duitstalige markt. Ze hebben hun eigen reparatiefaciliteit voor de grote spelers in de telecom- / netwerkdienstensector. Het kantoor heeft professionals in alle afdelingen van verschillende Europese landen die in Dreieich werken (nabij Frankfurt am Main Airport)

De klanten zijn marktleider op het gebied van systeemintegrators, onderhouds- en ondersteuningsserviceproviders, distributeurs, fabrikanten en eindgebruikers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en vele andere landen.

Het kantoor in Duitsland biedt 24 / 7-onderhoudsdiensten en RMA-diensten van derden voor Duitsland.

Zowel het Nederlandse als het Duitse kantoor bieden een breed scala aan onderhoudsdiensten en op maat gemaakte onderhoudsovereenkomsten. Het aanbieden van 24 / 7-onderhoudsdiensten en RMA-diensten van derden in de Benelux en Duitsland.

Met een ervaring van meer dan 15-jaren biedt het Duitse en Nederlandse kantoor een uitstekende service in de distributieketen van de grootste fabrikanten ter wereld.

Deze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie Sluiten